Reactie van een deelnemer aan de studiemiddag ‘Voorbij de kaders’

Op 25 januari organiseerden wij weer een open studiemiddag ‘Voorbij de kaders’. Een van de deelnemers stuurde ons na afloop de volgende mooie reactie:

Nicole Zijlemaker, docente beeldende kunst:

‘Ik ben af en toe heerlijk in je boek ‘Voorbij de Kaders’ bezig en heb op mijn werk al aangekaart dat dit fijn zou zijn voor alle docenten… Ik duim en hoop want het smaakt naar meer.

Klinkt misschien gek, maar ik heb van alles gezocht voor mijn kids en het voelde steeds net niet goed, juist vanwege het gevoel dat er puur op het hoofd werd gemikt terwijl kinderen juist erg begeleiding nodig hebben in het gevoel en de emoties. En het zoeken naar hun ‘ding’. Ik ben nog steeds onder de indruk van hoe het ‘past’ wat jij vertelde! Het is voor mijn werk ook zo inspirerend! Heb het zelfportret laatst met ogen dicht gedaan in een groep 8 in achterstandswijk, ze waren zo blij en hebben mooie raps gemaakt en gedichten…. Dit is lesgeven!!’

De volgende open studiemiddag ‘Voorbij de kaders’ in Nederland is op 3 oktober 2012 (de studiemiddag op 21 maart 2012 is VOL). In BelgiĆ« is de eerstvolgende studiemiddag op 28 maart 2012. Voor alle informatie over de studiemiddag, klik hier.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. >>
www.deweijerdesign.nl