Dans met winkelwagentjes- ruimtelijk bewustzijn
16 april 2020
Blijf bewegen, zorg, denk en verwonder!
16 april 2020

Lezersvraag leidt tot spontaan idee –

iets voor jou?

Nu alles anders moet, besef ik ineens hoe belangrijk community is. Voorheen liepen we na een brainstorm vrij snel vast en ging ik het verder regelen en organiseren. Ik realiseer me in de projecten die ik nu opzet, dat ik eigenlijk choreografisch aan het creëren ben. Dit is het hè, hier heb je het over! Wil je me begeleiden, mag ik je bellen?

Ik was aangenaam verrast dat ik deze vraag kreeg. De vraagsteller ken ik, hij had met veel enthousiasme het boek na de boekpresentatie aangeschaft. Dat is inmiddels een jaar geleden. Maar opvallend genoeg kreeg ik binnen een week nog twee van dat soort verzoekjes. Ik denk dat het met deze tijd te maken heeft, dat we dingen op een andere manier moeten aanpakken wordt steeds duidelijker. Houvast in het proces van zoeken, exploreren en realiseren is daarom zeer gewenst. Inmiddels heb ik met deze personen contact opgenomen én enorm leuke en zinnige gesprekken gevoerd. Dat bracht me op het volgende idee:

 

Bestel je via onze website Choreografisch creëren als strategie’, dan kun je daar een gratis persoonlijk 1 op 1 telefonisch consult bij aanvragen.

Ik ben benieuwd naar jouw overdenkingen en vragen. In het boek betrek ik de onderwerpen op persoonlijke, organisatie- en community-ontwikkeling. We kunnen samen kijken hoe het gedachtegoed voor jou toepasbaar is. Het is aan jou waar je in het gesprek op wilt richten, gewoon samen 45 minuten in gesprek. Een nieuwe ervaring voor beiden, zonder enige verplichting.

 

Comments are closed.